L'Oreal

A L'Oréal Professionnel a világ első számú márkája, kizárólag a szépség- és fodrászszalonok számára készült, hosszú, több mint 100 éves múlttal, és az egyik legismertebb és legelismertebb kozmetikai márka, amely jelen van. több mint 130 országban. A román piacon a L'Oréal márka 22 éve van jelen, több mint 20 márkát tartalmazó portfólióval.

Kik vagyunk és melyek azok a pillérek, amelyek meghatároznak minket?

DNS. Párizsban születtünk, a divat, az alkotás és a véleménynyilvánítás szabadságának városában. Így a L'Oréal Professionnel trendeket inspirál szalonjaiban, és segít a fodrászoknak újrateremteni a pillanat legvágyottabb megjelenését.

TELJESÍTMÉNY. Kiváló termékeket, szolgáltatásokat és élményeket kínálunk, amelyek kiemelt figyelmet érdemelnek. 1909 óta a L'Oréal Professionnel mindenhol a legmodernebb technológiával látja el a fodrászokat, hogy megfeleljen ügyfelei elvárásainak.

INNOVÁCIÓ. A tudomány segítségével újítunk és forradalmasítunk, és megszállottan törekszünk minden ember biztonságára és a haj épségére. Termékeinket a fodrászat legnagyobb nevei tesztelték és hagyták jóvá, mindig a legmagasabb szintű teljesítmény, minőség, kényelem és biztonság mellett.

SZAKMAI. Mélyreható szakértelmünk a műszaki szolgáltatásokon alapul, amelyeket szakemberek hoztak létre a szakemberek számára. A L'Oréal Professionnel célja, hogy támogassa a fodrászokat mindennapi munkájuk során, szakértelmüket oktatási programokon keresztül fejlessze, amelyek középpontjában a színek, a professzionális szolgáltatások és a fodrászat legújabb trendjei állnak.

 

BUN VENIT ÎN LUMEA L’OREAL PROFESSIONNEL PARIS

   

   

    

1-21 a(z) 79 termékből

oldalanként
Page